Oferte locuri de munca top

Cinematograful Dacia din Reșița va fi modernizat de CNI

ResitaPentru reabilitare, extindere, modernizare şi dotare, cinematograful Dacia din Reșița va fi predat de Primăria Reșita către Compania Naţională de Investiţii, potrivit unei decizii a consilierilor locali.

Cinematograful se află în domeniul public al municipiului şi în administrarea Consiliului Local Reşiţa. Are o suprafaţă construită de 1.215 m.p. şi un teren aferent în suprafaţă de 1.593 mp.

“În vederea asigurării racordurilor la utilităţi, municipiul Reşiţa se obligă să finanţeze, din bugetul local, cheltuielile pentru servicii şi lucrări, în valoare de peste 250 mii lei”, a afirmat primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu. Valoarea totală a investiţiei este de aproape 18 milioane lei, din care 17,75 milioane lei sunt asiguraţi de CNI.

De asemenea, municipalitatea va asigura suprafeţele de teren necesare pentru organizarea şantierului, iar după predarea amplasamentului şi a obiectivului realizat va menţine destinaţia acestuia şi va asigura întreţinerea pe o perioadă de minimum 15 ani. Lucrările care urmează să aibă loc includ, printre altele, realizarea a două săli de proiecţie cinematografică în sistem 3D, una cu o capacitate de 112 locuri, iar cealaltă de 66 de locuri, aceasta din urmă având prevăzut să fie echipată cu tehnologie de ultimă generaţie. Lucrările mai prevăd şi o serie de spaţii tehnice, spaţii administrative şi săli de repetiţie.

 

Sus