Oferte locuri de munca top

Cine va superviza lucrarile pentru VO Timisoara Sud

A fost semnat contractul pentru supervizarea proiectării și execuției Variantei de Ocolire Timișoara Sud. Valoarea contractului este de 6.433.626 lei fără TVA, acesta fiind finanțat din fonduri europene nerambursabile.

CNAIR SA a semnat contractul cu  Asocierea Ventra Project Management SRL – Utiber Kozuti Beruhazo Kft.

Traseul proiectului Varianta de ocolire Timișoara Sud se desfășoară pe teritoriul administrativ al județului Timis, pe raza municipiului Timișoara si a localitatilor Sânmihaiu Român, Șag, Giroc, Moșniţa Nouă si Ghiroda. Lungimea totală a obiectivului este de 25,69 km.

Pe lângă beneficiile locale, Varianta de ocolire Timişoara Sud va avea ca rezultat fluidizarea traficului intern și internațional care intră în țară prin zona Stamora Moravița, se desfășoară pe DN 59, ajunge în zona Timişoara și se îndreaptă către centrul țării pe DN 6 sau pe viitoarea autostradă Arad – Timişoara – Lugoj.

Varianta de ocolire Timișoara Sud este tronsonul care completează varianta de ocolire a Timișoarei între piciorul rampei sud al podului peste canalul Bega și nodul rutier km 549+076 (pe DN6) de unde se desprinde Varianta de Nord existentă, închizând astfel, varianta de ocolire ce înconjoară întreg municipiul.

Operatorul economic care va realiza proiectarea și execuția este Tirrena Scavi SpA. Valoarea contractului este de 272.432.921,95 lei fără TVA, echivalentul a 58 milioane Euro fără TVA, având un cost/km de 2,25 milioane euro fără TVA.

 

 

 

Citiți și:

Noi cladiri de birouri au primit autorizatia de construire

Extinderea unui centru logistic va costa circa 5 mil euro

Cum merg vanzarile in cadrul unui proiect ce va cuprinde peste 600 apartamente

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus