Solplanet x AeroFix

Cine va superviza dezvoltarea retelei de apa din Cluj si Salaj

A fost semnat contractul de servicii privind asistența tehnică pentru supervizarea lucrărilor din cadrul proiectului major de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Cluj și Sălaj.

Acesta este parte integrantă a Programului de investiții finanțat din fonduri europene, în valoare de 355,6 milioane de euro, implementat de Compania de Apă Someș S.A., societate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar.

Obiectivul contractului, în valoare de 27.433.500 lei fără T.V.A., îl reprezintă supervizarea tehnică a celor 25 de contracte de lucrări și a unui contract de furnizare de produse, derulate în cadrul proiectului privind extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în județele Cluj și Sălaj.

Prestatorul acestui contract de servicii este Asocierea Eptisa Romania SRL – Eptisa Servicios de Ingenieria, S.L.

Acesteia îi revine obligația de a verifica în teren, în toate cele 174 de localități incluse în proiect, dacă lucrările sunt executate conform obiectivelor asumate.

De asemenea, aceasta va trebui să verifice dacă lucrările se încadrează în bugetul aprobat al proiectului precum și dacă antreprenorii folosesc personal profesionist autorizat și cu experiență în implementarea acestor categorii de lucrări.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2020

Sus