Oferte locuri de munca top

Cine va realiza lucrari pentru infrastructura de apa, cu aproape 18 mil euro

La aproape 18 milioane de euro, echivalentul a peste 84 milioane de lei fără TVA, se ridică valoarea pentru un proiect de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată. Beneficiarul contractului, Compania de Apă Arieș (CAA) SA, a atribuit recent contractul de lucrări ,,Extinderea și reabilitarea stațiilor de tratare apă potabilă și a conductelor de aducțiune în sistemul zonal de alimentare cu apă Turda” (CL1). Oferta declarată câștigătoare îi aparține Asocierii Hidroconstrucția SA (Lider de asociere) – Nord Conforest SA – Aparo Consult SRL – Eco Aqua Design SRL.

Contractul face parte din ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”, co-finanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020.

Contractul de lucrări are o valoare contractată de 84.098.907  lei fără TVA , durata de execuție a contractului fiind estimată la 36 de luni.

Până în momentul de față, incluzând contractul menționat mai sus (CL1), operatorul CAA a semnat patru contracte de lucrări (aferente municipiilor Turda și Câmpia Turzii) și unul de servicii, după cum urmează:

* ”Asistență tehnică pentru supervizarea lucrărilor” din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” cu Asocierea Eptisa Romania SRL (Lider de asociere) și EPTISA Servicios de Ingineria, SL (Asociat). Contractul are o valoare de 13.081.250 lei, fără TVA.

Durata de prestare a serviciilor este de 78 de luni începând cu data prevăzută în ordinul administrativ de începere, emis de către Beneficiar.

Obiectivul general îl reprezintă furnizarea de asistență tehnică către autoritatea contractantă sub forma serviciilor de supervizare și acordarea de sprijin de specialitate necesar pentru implementarea lucrărilor din cadrul proiectului.

* ”Extindere și Reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajer în municipiul Turda, Zona De Nord” (CL5), care are o valoare contractată de 45.386.496 lei, fără TVA.

Oferta declarată câștigătoare este asocierea SC Hidroconstrucția SA (Lider de asociere) – SC TCI Contractor General SA (Asociat).

Durata de execuție a contractului este de 37 de luni.

* „Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în municipiul Câmpia Turzii” (CL7), cu o valoare contractată de 67.665.588 lei, făra TVA.

Oferta declarată câștigătoare este Asocierea SC Hidroconstrucția SA (Lider de asociere) – SC TCI Contractor General SA (Asociat).

Durata de execuție a contractului este de 37 de luni.

* ”Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în municipiul Turda, Zona de Sud” (CL6). Contractul de lucrări are o valoare contractată de 105.685.909 lei.

Oferta declarată câștigătoare este SC ACSA  SA (Lider de asociere) – SC Criteria INC  SRL (Asociat 1) – OMS Kornyezetvedelmi KFT (Asociat 2) – Agriapipe KFT (terț susținător tehnică și profesională) – EMIT Group-Ercole Marreli Tehnologici SRL (terț susținător financiar).

Durata de execuție a contractului este de 36 de luni.

 

 

 

Citiți și:

Cladiri cu pana la 16 niveluri, in pregatire in Capitala

Hotel cu 16 etaje si blocuri cu 10, in pregatire in vestul tarii

A fost autorizat un hotel cu peste 150 de camere

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus