Oferte locuri de munca top

Cine va reabilita peste 18 km drum judetean

A fost stabilită oferta câștigătoare pentru reabilitarea DJ 132 din Brașov. Cinci oferte au fost depuse pentru realizarea proiectului, iar contractul a fost atribuit ofertei de peste 49 milioane de lei.

CJ Braşov a încheiat procedurile de achiziţie publică pentru contractul de reabilitare a DJ 132 Rupea – Homorod – Mercheasa – Jimbor – limită judeţ Harghita km 0+000 – 18+250”, contract a cărui valoare estimată a fost de 55.334.877 de lei, fără TVA.

Drumul reprezintă o alternativă rutieră de legătură între judeţele Braşov şi Harghita.

Criteriul de atribuire a contractului a fost cel mai bun raport calitate-preţ, iar membrii comisiei de evaluare a ofertelor din cadrul CJ Braşov au desemnat câştigătoare oferta prezentată de Viarom Construct SRL.

Propunerea financiară a firmei clasate pe locul întâi a fost de 49.248.125 de lei, fără TVA.

Viarom Construct SRL propune un subcontractant, Agisfor SRL, pentru realizarea lucrărilor de piloţi foraţi.

Proiectul de reabilitare a DJ 132 Rupea – Homorod – Mercheasa – Jimbor – limită judeţ Harghita (km 0+000 – 18+250) cuprinde realizarea structurii rutiere a drumului interjudeţean DJ 132, în lungime de 18.161 m, cu tot ceea ce înseamnă carosabil, acostamente, drumuri laterale, trotuare şi amenajare alveole pentru staţii transport public.

Lucrările includ:

* realizarea scurgerii apelor pluviale prin şanţuri, rigole carosabile şi de acostament;

* construirea de podeţe transversale, podeţe la drumurile laterale, podeţe accese;

* reabilitarea sau construirea unor poduri noi.

De asemenea, sunt prevăzute lucrări pentru siguranţa circulaţiei prin parapete de protecţie, marcaje longitudinale, marcaje transversale, indicatoare şi stâlpi rutieri, benzi rezonatoare. Contractul mai cuprinde proiectarea şi execuţia devierii sau, după caz, a protejării reţelelor de utilităţi.

Pentru acest proiect, administraţia judeţeană a accesat fonduri de la Ministerul Dezvoltării, în cadrul etapei a II-a a Programului Naţional de Dezvoltare Locală.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus