Oferte locuri de munca top

Cine va proiecta park&ride-ul de langa Aeroportul Cluj Napoca

Proiectul parcării tip park&ride, plănuit să fie construită în apropierea Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj – Napoca, a făcut astăzi un pas înainte. Contractul de prestare a serviciilor de elaborare a documentațiilor tehnico-economice și de asistență tehnică aferente obiectivului de investiție a fost semnat de către președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Documentația va fi realizată de societatea Hentza Business SRL din Ilfov, societatea declarată câștigătoare în urma procedurii de atribuire a acestui contract. Aceasta va preda Consiliului Județean în următoarele luni: studiul de fezabilitate până la 1 decembrie 2019, documentația pentru obținerea autorizației de construire până cel târziu în 20 decembrie, în timp ce documentație tehnică de execuție va trebui predată până la sfârșitul lunii ianuarie 2020.

În ceea ce privește componenta de asistență tehnică, aceasta va trebui asigurată până la data de 10 martie 2022.

Prețul convenit pentru îndeplinirea contractului este de 830.000 lei, fără TVA.

Inființată în 2017 cu obiect de activitate Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, Hentza Business SRL cu sediul în Voluntari, Ilfov are ca unic asociat pe Antonina Buta. În luna august a acestui an, societatea și-a înregistrat ca obiect principal de activitate Cod CAEN 7112 – Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Finanțată din bugetul Consiliului Județean, viitoarea parcare are drept principal obiectiv descongestionarea traficului și stimularea mobilității din perimetrul zonei metropolitane clujene, prin utilizarea mijloacelor de transport public în comun, în locul autovehiculelor personale.

 

 

Citiți și:

Ansamblu cu peste 300 apartamente, in curs de aprobare, in Capitala

Cladire mixta cu 111 apartamente, in pregatire, in provincie

Peste 9 mil euro pentru extinderea sistemului de iluminat public

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/ sept 2019

Sus