Oferte locuri de munca top

Cine va proiecta un important centru medical din Iasi

A fost semnat contractul pentru proiectarea unui important centru medical din Iași. Contractul prevede elaborarea Studiului de fezabilitate, precum și a documentațiilor tehnice de obținere a avizelor și autorizației de execuție.

Astfel, serviciile de proiectare pentru “Construirea și dotarea Institutului Regional de Medicină Cardiovasculară Iași” vor fi prestate de către Asocierea Cubicon Invest SRL Baia Mare – Mansart Corporate SRL Tg. Mureș.

Valoarea estimată pentru construirea viitorului Institut Regional de Medicină Cardiovasculară este aproximativ 350 milioane de euro.

Valoarea contractului de proiectare este de 2.259.106 lei fără TVA.

Termenul de finalizare este de patru luni.

Managerul Institutului de Boli Cardiovasculare Iași, prof.dr. Grigore Tinică, a spus că: “Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară, pe care l-am gândit împreună cu colegii noștri și cu administrația Consiliului Județean, este unul fără echivalent în România pentru că vor fi în jur de 27 de departamente, iar șapte dintre ele nu mai există în țara noastră la ora actuală. Va fi un spital al viitorului, un spital care ar trebui să fie modern și peste o sută de ani de acum înainte”.

Președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, a declarat că „Pentru echipa de la Consiliul Județean, concretizarea proiectului Institutului Regional de Medicină Cardiovasculară a fost de la început o prioritate. Această unitate medicală reprezintă o nevoie reală și urgentă a comunității, având în vedere că incidența bolilor cardiovasculare este pe primul loc în Moldova. Suntem dedicați acestui proiect major și îmi doresc aceeași implicare de la toți partenerii cu care vom lucra pentru a-l transforma în realitate”.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

Sus