Oferte locuri de munca top

Cine va proiecta noul stadion municipal din Iasi

A fost semnat contractul de achiziție a serviciilor de proiectare și asistență tehnică pentru un stadion municipal modern în Iași. Noul stadion va avea între 15.000 și 20.000 de locuri și va beneficia de toate dotările cerute de normele FRF și UEFA.

Termenul limită de depunere a ofertelor în cadrul licitației deschise pentru achiziția serviciilor de proiectare și asistență tehnică pentru acest obiectiv a fost 11 septembrie și nu mai puțin de cinci firme sau asocieri au depus documentațiile necesare.

Mihai Chirică, primarul municipiului Iași, a semnat contractul de proiectare cu firma Sigm – Home Project SRL, contra unei sume de 3.300.000 lei, fără TVA (3.927.000 lei, cu TVA), în condițiile în care procedura de achiziție publică a avut o prevedere bugetară de 4.699.999,99 lei, cu TVA.

Durata contractului este de maxim opt luni de la data emiterii ordinului de începere.

Pentru acest obiectiv, municipalitatea a propus două posibile amplasamente, ambele aflate în proprietatea acesteia: terenul proprietate publică de 140 de hectare din Moara de Vânt (zonă liberă de sarcini) și actualul teren pe care se află Stadionul „Emil Alexandrescu”. Pentru fiecare amplasament posibil ofertanții vor trebuie să prezinte câte un studiu cu avantajele și dezavantajele fiecăruia din punct de vedere al accesibilității și dotărilor edilitare din zonă.

 

 

 

Citiți și:

Viitor centru logistic, pe aproape 25 ha

Planuri pentru dezvoltarea unui nou cartier

Noi mari spatii comerciale in provincie

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus