Oferte locuri de munca top

Cine va primi peste 117 mil lei pentru reabilitari in Sectorul 2

După ce în urmă cu doi ani a câștigat contractul de peste 90 milioane de lei, TVA inclus, pentru reabilitarea tuturor unităților sanitare ale Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, iată că firma Palex Construcții Instalații SRL din București primește un nou mare contract.
De data aceasta, firma deținută de Alexandru – Paul Dumitru și Liliana- Adina Iordache se va ocupa de reabilitarea mai multor școli din Sectorul 2 al Capitalei.

Aceasta în urma atribuirii a 7 contracte subsecvente cu o valoare totală de peste 117 milioane de lei fără TVA. Valoarea va putea crește până la 231 milioane lei, cât este valoarea maximă a acordului contract pentru Lotul 1 al obiectivului „Modernizarea infrastructurii unităților de învățământ preuniversitar aflate în administrarea Direcției Generale pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar – Sector 2 București”, lot atribuit firmei Palex Construcții Instalații SRL.

Investiția este finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, bugetul local și împrumuturi rambursabile/nerambursabile.

Modernizarea include lucrări și pentru imobilele ce fac parte din lista monumentelor istorice și cele din zonele protejate. Intervențiile includ reparații, consolidări, PSI, furnizarea, montarea și punerea în funțiune a dotărilor necesare, dar și servicii de proiectare.

Contractul a fost semnat în data de 7 august 2019, iar anunțul de atribuire a fost făcut public astăzi. În cadrul aceluiași contract, societatea a mai semnat șapte contracte subsecvente.

Licitația a fost lansată la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an de către Directia Generala pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar.

Contractul are ca obiectiv prestarea serviciilor și execuția lucrărilor necesare pentru asigurarea unor condiții optime de exploatare a imobilelor în cauză, după cum urmează:

* servicii de proiectare (întocmirea D.T.A.C., D.T.O.E., a documentației de avizare, a proiectelor tehnice, a detaliilor de execuție, verificare tehnică de specialitate și asistență tehnică din partea proiectantului)

* lucrări de reparații, intervenție, consolidări, PSI, inclusiv furnizarea, montarea și punerea în funcțiune a dotărilor necesare pentru modernizarea infrastructurii unităților de învățământ preuniversitar  (inclusiv imobile ce fac parte lista monumentelor istorice și imobile din zone protejate) și a altor imobile aflate în administrarea DGAPI Sector 2 București.

 

 

 

Citiți și:

Intr-o luna va demara un proiect cu 4 blocuri de 10 etaje

4 hale de depozitare, in autorizare

Viitor ansamblu rezidential, in pregatire, in Capitala

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/ sept 2019

Sus