Solplanet x AeroFix

Cine va ocupa temporar functia de secretar general adjunct al ANAP

Noul secretar general adjunct temporar al Agenției Naționale pentru Achiziții Publice – ANAP este Ionela Daniela Balaș, conform deciziei primului-ministru Florin Cîțu, publicată în Monitorul Oficial.

Ionela Daniela Balaș este consilier superior la Serviciul resurse umane din cadrul Direcției generale economice și va ocupa funcția vacantă pentru o perioadă de 6 luni.

Doamna Balaș este de profesie economist, cu un master în audit financiar / contabil și are în portofoliul o serie de specializări în domeniul resurselor umane și al administrării afacerilor.

De asemenea, are o experiență profesională în domeniul managementului de proiecte finanțate din fonduri europene și a ocupat funcția de manager în cadrul mai multor companii private și a unor fundații/asociații.

Experiența profesională este completată de activitatea în administrația publică, deținând funcția de consilier local la Primăria Municipiului Sighișoara, iar ulterior pe cea de consilier în cadrul Consiliului Județean Mureș.

În calitate de secretar general adjunct al ANAP, principalele atribuții sunt coordonarea activității Direcției Managementul Resurselor Umane și a Direcției Economice și Administrativ.

Vă amintim că doamna Balaș a mai fost numită în funcția de secretar general adjunct, cu caracter temporar, al Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice (ANAP) pe data de 2 aprilie 2020.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2021

Sus