Oferte locuri de munca top

Cine va moderniza cladirea Eminescu din cadrul ASE Bucuresti

Dintre cei 10 ofertanți pentru contractul de consolidare, reabilitare și modernizare a clădirii Mihai Eminescu din cadrul Academiei de Studii Economice București, astăzi a fost semnat contractul cu câștigătorul desemnat.

Contractul are valoarea de 97.260.232 lei și a fost semnat cu asocierea formată din Concelex (lider) și Concelex Engineering S.R.L.

Obiectiv inclus în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, derulat de Compania Națională de Investiții.

Proiectul vizează reabilitarea clădirii existente, finalizată în anul 1968, prin consolidarea structurii existente, precum și refacerea finisajelor și a instalațiilor, pentru aducerea imobilului la standarde de funcționare și de securitate moderne, europene. De asemenea, se urmărește punerea în siguranță, din punct de vedere seismic, a structurii de rezistență a clădirii, astfel încât aceasta să corespundă cu normativele actuale de proiectare.

Peste 140 apartamente noi, intr-un turn

Astfel, se vor executa, printre altele, lucrări de reabilitare a structurii de rezistență a clădirii, lucrări pentru reducerea consumurilor energetice cauzate de exploatarea clădirii (înlocuire tâmplărie, refacere terasă, termoizolare fațade și planșee, înlocuire instalație electrică, lucrări de modernizare a instalațiilor de ventilație, sanitare etc.), refacerea finisajelor interioare și exterioare.

Proiectul prevede și înlocuirea ascensoarelor existente cu 3 ascensoare moderne. De asemenea, sălile de clasă și spațiile conexe activității de învățământ vor fi modernizate și utilate cu mobilier nou.

Lucrările sunt estimate să dureze 24 de luni.

La procedura de atribuire a contractului au participat următorii ofertanți:

  1. Ofertant unic: Bog’art S.R.L.,
  2. Asociere: Hidro Salt B 92 SRL (lider),Trace Group Hold, Tecon SRL, MC General Construct Engineering,
  3.  Asociere: Eldiclau (lider), Delta Antrepriza de Constructii si Montaj 93, Getrix S.A.,
  4. Asociere: Consola Grup Construct SRL (lider) , Dimex-2000 Company SRL,Pro Management Consulting, Ram-Gebaude,
  5. Asociere: Katar Conneg SRL (lider), Max – Junior Project SRL, Gimel, Dbi Team, Grupo SRL.,
  6. Asociere: Palex Constructii Instalatii (lider), Polarh Design, Santia Partner Construct, Loial Impex, General Construct SRL, Palex Design & Build,
  7. Asociere: Constructii Erbasu S.A. (lider), MB Construction Engineering & Real Estate SRL,
  8. Asociere: Euromateria (lider), Specialist Smart Group,
  9. Asociere: Conest S.A. (lider), Pro Toby,
  10. Asociere: Concelex (lider), Concelex Engineering S.R.L,

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus