Oferte locuri de munca top

Cine va fi expropriat pentru modernizarea CF Bucuresti Nord – Aeroport

Pentru demararea primei faze a lucrărilor de modernizare a căii ferate București Nord – Aeroportul Internațional Henri Coandă București este necesară efectuarea exproprierilor imobilelor private. Despăgubirile vor costa aproximativ 7 milioane de lei, conform unui proiect de Hotărâre de Guvern.

Astfel, 63 de imobile trebuie să fie expropriate. Toate imobilele fac parte din unitatea administrativ – teritorială Otopeni, județul Ilfov.

Totodată, prinacelași proiect de act normativ se propune aprobarea amplasamentului şi a declanşării procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional,  conform variantei finale a studiului de fezabilitate, precum și lista proprietarilor/deținătorilor imobilelor și a sumelor pentru despăgubire.

Printre cei care vor putea primit despăgubiri se numără Compania Naţională Aeroportul Internaţional Bucureşti – Otopeni SRL, căreia pentru circa 19 mii de mp îi revinaproape 3 milioane de lei.

Totodată, societatea Airport Retail Parck Otopeni SRL va primi o despăgubire de 40.407 lei.

 

Descărcați aici Lista imobilelor propuse pentru exproprieri

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/ iunie 2019

Sus