Oferte locuri de munca top

Cine va face tronsonul 3 al drumului expres Craiova – Pitesti

A fost comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului pentru proiectarea și execuțiea Drumului Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 3.

Oferta desemnată câștigătoare are preţul de 670.717.331 lei fără TVA și un punctaj total de 100 puncte, din care 50 de puncte pentru componenta financiară și 50 de puncte pentru componenta tehnică.

Această ofertă aparține asocierii SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL (SA&PE Construct – lider de asociere).

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Drum Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 3, între localitățile Slatina – Colonești, cu o lungime de 31,75 km.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor

Perioada de garanție a lucrărilor ofertată este de 10 ani.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 

 

 

Citiți și:

Cladire cu 14 niveluri, autorizata in Bucuresti

Incertitudinea ii face pe dezvoltatori sa nu isi mai asume riscul demararii unor noi proiecte

Blocuri mici, construite pe rand, unul cate unul

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2020

Sus