Oferte locuri de munca top

Cine va face proiectarea pentru autostrada Brasov – Fagaras

Patru asocieri de firme au participat la procedura de achiziție publică organizată de CNAIR în vederea atribuirii contractului pentru proiectarea tronsonului de autostradă Brașov (Cristian) – Făgăraș.

Licitația a fost lansată la finele lunii martie a acestui an.

Contractul vizează completarea studiului de fezabilitate și elaborarea proiectului tehnic.

CNAIR a desemnat câștigătoare asocierea Search Corporation (lider), Mega Engineering Consulting INC., Like Consulting SRL, Protelco.

”Firma câștigătoare va trebui să proiecteze la cheie totul – adică să completeze studiul de fezabilitate și să elaboreze proiectul tehnic – astfel încât cei 48 de km ai autostrăzii să fie scoși la licitație în viitor doar pentru execuție, iar lucrările să se desfășoare fără blocaje în teren și surprize neplăcute”, a declarat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Oferta câștigătoare are prețul  de 18.174.953 lei fără TVA, față de valoarea estimată a cpntractului care a fost de 25.273.189 lei fără TVA.

Durata contractului va fi de 22 luni pentru Studiul de Fezabilitate și 3 luni pentru Proiectul Tehnic.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și, respectiv, după soluționarea tuturor contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire

Pentru acest contract au mai depus oferte și:

* asocierea Egis International SAS (lider), Italrom Inginerie Internationala,

* asocierea Explan SRL (lider), Meinhardt Infrastructure and Environment,

* asocierea Viaponte Rom SRL (lider), Metroul, Capital Vision.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

Sus