Oferte locuri de munca top

Cine va face podul peste Tisa

A fost finalizată procedura de atribuire a contractului ce are ca scop proiectarea și execuția lucrărilor de construire a podului rutier peste Tisa.

Valoarea ofertei câștigătoare depășește suma de 23 milioane de euro.

”În aproximativ două săptămâni vom semna contractul de proiectare cu execuție, iar din această toamnă vom da startul lucrărilor de realizare a acestui proiect strategic”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.

Oferta câștigătoare depusă la procedura de atribuire a contractului aparține asocierii Tehnodomus S.R.L. – Costin și Vlad Birou de Proiectare S.R.L și are valoarea de

116.175.281 lei fără TVA. Este mai mică cu 7% decât cea estimată.

Pentru acest contract au mai depus oferte:

* Ofertant unic: SPIC

* Asocierea: Conrep (lider), Scandiuzzi Steel Constructions Spa, Proiect-Construct Regiunea Transilvania, Constructii Feroviare Drumuri Poduri, Europan Prod S.A., Sebi Marc SRL,  Prof Con Invest

* Asocierea: Frasinul (lider), NV Construct S.R.L.

* Asocierea: Retter Projectmanagement (lider), PAB Romania

Valoarea totală a proiectului este de 168,7 milioane de lei, durata de implementare prevăzută este de 24 de luni, iar finanțarea va fi realizată prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM.

Nou perimetru pentru exploatarea agregatelor naturale

Noi proiecte rutiere aprobate în Maramureș

Tot legat de dezvoltarea și modernizarea infrastructurii rutiere a județului, consilierii județeni au aprobat recent indicatorii tehnico-economici pentru două din cele cinci loturi de drumuri județene reabilitate prin proiectul Mara-Nord, respectiv DJ 109F Rogoz – Cavnic și DJ 186 Vadu Izei – Bârsana.

Pachetul de drumuri județene modernizate prin proiectul Mara-Nord va fi depus spre finanțare prin Programul Operațional Regional. De asemenea, în luna iulie 2022 va fi demarată procedura de licitație pentru proiectare cu execuție pentru toate loturile de drumuri județene, astfel încât, începând cu anul 2023 să se poată da startul lucrărilor de execuție.

Tot în Mara-Nord vor fi introduse și proiectele de realizare a variantelor ocolitoare a orașului Șomcuta Mare și a comunei Copalnic Mănăștur. Aceste două tronsoane reprezintă drumuri noi realizate, importante pentru creșterea siguranței cetățenilor și pentru decongestionarea traficului rutier din aceste zone.

În ceea ce privește drumurile comunale din județul Maramureș, Consiliul Județean a aprobat acordarea a 4 milioane de lei pentru 55 de Unități Administrativ Teritoriale care au în administrare drumuri comunale.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2022

Sus
Translate »