Oferte locuri de munca top

Cine va face lucrari la Palatul Parlamentului. de circa 15 mil euro

Cea mai mare clădire din România și una dintre cele mai mari din lume va fi supusă unei serii de lucrări de reamenajare și dotare a unuia dintre corpuri. Valoarea estimată a acestor lucrări este de aproape 15 de milioane de euro.

Compania Națională de Investiții a atribuit contractul de proiectare și execuția de lucrări pentru reamenajarea și dotarea Corpului B3 al Palatului Parlamentului din București.

Valoarea contractului semnat este de 59.444.715 lei fără TVA, față de valoarea estimată inițial de 71.860.855 de lei fără TVA.

Contractul a fost atribuit firmelor: Construcții Erbașu, Terra Gaz Construct și Professional Construct Proiectare.

Finanțarea este asigurată de la bugetul de stat.

Criteriul de atribuire a fost de cel mai bun raport calitate-preț. Pentru alegerea contractanților, prețul ofertei a avut o pondere de 60%. Experiența deținută anterior și organizarea proiectului au contat de asemenea, fiecare având o pondere de 20%.

Pentru acest contract au fost depuse patru oferte, de către:

  1. Asocierea: Alexcor Trading SRL (lider), Proiect-Construct Regiunea Transilvania, Credo Design S.R.L., S.C.A.D.T. S.A.,
  2. Asocierea: Constructii Erbasu S.A. (lider), Terra Gaz Construct, Profesional Construct Proiectare,
  3. Asocierea: Concelex (lider), Palex Constructii Instalatii, Concelex Engineering S.R.L, Bau Stark, Concrete & Design Solutions SRL,
  4. Asocierea: Eldiclau Prest (lider), Habau Pps Pipeline Systems S.R.L., Research Consorzio Stabile Societate Consortile A.R.L, Habau Hoch-Und Tiefbaugesellschaft, 3d Arhi-Pro Team, Crindesign Proiect.

Palatul Parlamentului are o suprafață de 360 de mii de mp, iar clădirea a fost proiectată de un grup de patru sute de arhitecți coordonați de Anca Petrescu. La realizarea construcției, au fost utilizați un milion de metri pătrați de marmură, 700.000 de tone de oțel și bronz și 5.500 de tone de ciment. Pe lângă funcția sa administrativă, clădirea este gazdă a Muzeului de Artă Contemporană și a altor instituții ale statului, dar și a diverselor conferințe și întruniri de rang înalt.

 

Sus