Oferte locuri de munca top

Cine va face lucrari de intretinere rutiera de peste 19 mil euro

Lucrări de întreținere, reparații, amenajări străzi și poduri, în valoare de peste 19 milioane de euro vor fi executate în următorii patru ani în municipiul Oradea.

Contractul pentru aceste lucrări a fost atribuit prin licitație deschisă pentru “Executiei lucrarilor de intretineri, reparatii, amenajari strazi, poduri si trafic rutier pentru municipiul Oradea pe o perioada de 4 ani” – 2 loturi. Criteriul de atribuire a fost ”prețul cel mai scăzut”.

Valoarea contractului este de 88,89 milioane lei, fiind estimată inițial la peste 100 milioane lei.

Lotul 1 – mal stâng Crișul Repede a fost atribuit societății Drumuri Bihor SA Oradea. Pentru acest lot, au fost primite trei oferte, toate fiind considerate admisibile.

Valoarea totală finală a contractului a fost de 43,8 milioane lei fără TVA, valoare inițială ajungând la 50,4 milioane lei fără TVA.

Lotul 2 – mal drept Crișul Repede a fost câștigat de către societatea Drumuri Orășenești SA Oradea. În acest caz, au fost primite două oferte, ambele fiind admisibile. Valoarea totală finală a contractului este de aproximativ 45 milioane lei fără TVA, în timp ce valoarea inițială a contractului a fost de circa 50,4 milioane lei.

Durata acordului-cadru este de 4 ani.

 

Citiți și:

Dezvoltatori austrieci pregatesc un nou proiect rezidential in Capitala

Vanzarile de apartamente noi mai scad, dar preturile nu

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus