Oferte locuri de munca top

Cine va face documentatiile cadastrale pentru 80 km din Autostrada Transilvania

A fost semnat contractul pentru întocmirea documentațiilor cadastrale în vederea exproprierilor necesare construcției a 80 km din Autostrada Transilvania.

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a semnat contractul având ca obiect „Contractul de prestări servicii de întocmire documentații cadastrale și rapoarte de evaluare pentru imobilele afectate de coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică ,,Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea Mihăiești – Suplacu de Barcău, km 0+000 – km 80+054, pe teritoriul localităților Sânpaul din județul Cluj și localităților Zimbor, Sânmihaiu Almașului, Românași, Treznea, Zalău, Meseseni de Jos, Crasna, Boghiș, Nușfalău, Ip și Marca din județul Sălaj”.

Ofertantul declarat căștigător al acestei proceduri de achiziție publică este Asocierea Cornel & Cornel Topoexim SRL – Geoter Proiect SRL – Theotop SRL – C.I. Gheorghe Simona Florina – S.C.A. M.S. Dumitrascu și Asociatii.

Valoarea contractului este de 4.800.540 de lei fără TVA, finanțarea fiind din fonduri europene nerambursabile.

Durata contractului este de 30 de luni de la data semnării lui.

Autostrada Transilvania are la această dată în lucru 110 kilometri. În momentul în care vor fi finalizate şi cele două proceduri de licitaţie pentru cele două tronsoane rămase nelicitate, și anume Poarta Sălajului – Nuşfalău (41 de kilometri), cu tunelul Meseș, şi Surplacu de Barcău – Chiribiş (26 de kilometri), în luna ianuarie este termenul de depunere a ofertelor pentru ambele loturi.

 

Sus