Oferte locuri de munca top

Cine va face dirigentia de santier pentru noul terminal al Aeroportului Ghimbav

A fost stabilită asocierea de firme ce se va ocupa de supervizarea lucrărilor din cadrul celei de-a treia etape a proiectului de investiții pentru Aeroportul Brașov – Ghimbav.

Astfel, achiziția privind supervizarea lucrărilor și dirigenţia de șantier la obiectivul de investiţii „Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav Etapa a III-a – Proiectare şi execuție lucrări de construcții și instalații obiectul terminal de pasageri” a fost adjudecată de asocierea de firme Venturo Investment SRL şi Ecoinstal Urban SRL.

Licitația a fost de interes pentru operatorii economici, fiind depuse cinci oferte în cadrul acesteia.

Oferta câștigătoare este în valoare de 954.430 lei fără TVA, la care se adaugă TVA de 181.341 lei.

De asemenea, și achiziţia elaborării Studiului de fezabilitate privind asigurarea serviciilor de navigaţie aeriană la Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav a fost finalizată prin declararea câştigătoare a singurei oferte depuse, cea aparţinând firmei Teche Construct Solutions SRL. Propunerea financiară a ofertantului este de 2.593.764 lei fără TVA, la care se adaugă TVA în valoare de 492.815 lei.

Subcontractantii propuși de operatorul economic câştigător sunt Airport Gurus şi Cyrrus Projects. Fiecare firmă intenţionează să subcontracteze 20% din întocmirea documentaţiilor tehnice pentru studiul de fezabilitate.

Ambele contracte se pot semna începând cu data de 17 decembrie 2019, după expirarea perioadei legale de contestaţii.

„Mă bucur că am reuşit să încheiem și aceste două achiziţii, esenţiale pentru derularea lucrărilor de construcţie a Terminalului şi pentru stabilirea serviciilor de navigație aeriană – ANS de care avem nevoie la Aeroport, inclusiv a soluţiei de turn de control pe care o vom implementa. Anul viitor vom lucra în forţă pe şantierul de la Ghimbav, astfel încât să construim Terminalul și celelalte nouă obiecte pe care le-am contractat. Privim cu optimism spre anul 2020, când 90% din ceea ce înseamnă infrastructura Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav va fi terminată”, afirmă Adrian-Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

 

 

Citiți și:

In Capitala va fi construit un pod pentru fluidizarea traficului

Cum evolueaza preturile de vanzare a locuintelor pe masura dezvoltarii unui mare ansamblu rezidential

”Cu siguranta vom mari tarifele anul viitor”

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus