Oferte locuri de munca top

Cine va construi Sala Polivalenta Tulcea

A fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru Sala Polivalentă Tulcea. În acest sens, la sediul Companiei Naționale de Investiții a fost semnat contractul de achiziție publică privind proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Construire Sală Polivalentă Municipiul Tulcea“. Consiliul Județean Tulcea are calitatea de beneficiar final.

Asocierea de firme care a câștigat acest contract este formată din Constructii Erbașu S.A. (lider), Lucian Simion Arhitectura S.R.L. subcontractant cu 2,5% , Erbasu Edil Construct S.A., subcontractant cu 1%, RCH Con Instal, subcontractant cu  0.5%.

Asocierea Erbașu a câștigat în fața ofertei făcute de asocierea Con-A Operations, Helinick SRL, Standard Instalații SRL.

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a declarat: „Vom avea un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori și un teren de antrenament, situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal, ambele terenuri având o suprafață de joc pentru handbal la dimensiuni oficiale (20x40m), parcare subterană, iar capacitatea tribunelor va crește la 4.438 de locuri“,

Valoarea estimată a contractului este de 84,77 milioane lei, fără TVA.

În luna  februarie a anului trecut, Consiliul Județean Tulcea a aprobat predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții, pe bază de protocol, a amplasamentului teren, situat strada Isaccei nr. 18, judeţul Tulcea, aflat în domeniul public al Judeţului Tulcea, în suprafața de 10.605 mp, liber de orice sarcini, în vederea şi pe perioada realizării de către „C.N.I.”- S.A. a obiectivului de investiţii ,,Construire Sală Polivalentă – str. Isaccei, nr.18, localitatea Tulcea, județul Tulcea”.

Motivația acestei investiții este legată de faptul că în prezent Sala Polivalentă nu mai corespunde cerințelor actuale pentru desfășurarea competițiilor sportive, din punct de vedere al dotărilor, al dimensiunilor terenului sau al funcționalității clădirii.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus