Oferte locuri de munca top

Cine va beneficia de exproprierile suplimentare pentru Centura Capitalei

Pentru continuarea execuţiei lucrărilor aferente sectorului de centură din partea de Nord – Vest a Municipiului Bucureşti este nevoie de  exproprieri suplimentare. Despăgubirile pentru imobilele proprietate privată au fost stabilite la 4.163 mii lei, conform unui proiect de Hotărâre de Guvern.

În urma reactualizării studiului de fezabilitate a intervenit necesitatea suplimentării cu 45.097 mp a suprafeței stabile inițial, spațiu necesar finalizării lucrărilor. Din acest total,  suprafața de 14.769 mp se află în domeniul public al statului sau al unităţilor administrativ – teritoriale, restul de 30.328 mp reprezintă suprafaţa imobilelor proprietate privată care urmează să fie expropriate (180 imobile).

În cadrul acestor exproprieri suplimentare, cea mai mare parte revine comunei Mogoșoaia, valoarea totală a despăgubirilor ajungând la 765.219 lei, urmată de MOL România, cu 688.543 lei.

Dezvoltatorului imobiliar CityRing Property îi revine în total o sumă de  370.888 lei pentru depăgubiri, iar proprietarilor Romulus Vasile, Cătălin Vasile și  Lucian Vasile le revine suma de 420.351 lei.

Tronsonul aferent face parte din obiectivul de investiții „Fluidizare trafic pe DN 1 km  8+100 – km 17+100 şi Centura rutieră în zona de nord a municipiului Bucureşti  – obiect 7 – Completarea Centurii rutiere a municipiului Bucureşti prin construcţia sectorului cuprins între DN 7 şi DN 1 A”.

Până în prezent au mai fost expropriate 95 de imobile.

Despăgubirile se alocă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, în conformitate cu Legea bugetului de stat pe anul 2018.

Descarcati aici Lista imobilelor expropriate suplimentar

 

 

 

Citiți și:

Cazinoul din Constanta, pregatit pentru inceperea reabilitarii

34 mil euro pentru revitalizarea unei zone urbane

Peste 50 ha, pregatite pentru dezvoltarea de locuinte individuale

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

 

Sus