Oferte locuri de munca top

Cine va amenaja malul stang al Crisului Repede

 S-a încheiat procedura de licitație pentru lucrările de amenajare a malului stâng al Crișului Repede, între Podul Sfântul Ladislau și Podul Centenarului, din municipiul Oradea.

Singurul ofertant, care a și câștigat licitația, a fost asocierea formată din Gavella Com SRL  – lider de asociere, Porfido Ed Arte Consozio Stabile – asociat 1, Proconsolutions SRL – asociat 2 și Iriconstruct SRL – asociat 3, având ca subcontractanți pe Ritmoteh SRL, Atelier Arhitect Arnold Szabo SRL, Marmorat Exim SRL.

Valoarea contractului de lucrări, respectiv ”Documentație tehnico-economică faza PT și  execuție de lucrări”  este de 9.876.354 lei fără TVA.

Contractul de lucrări a fost semnat de către Primăria Oradea și ofertantul câștigător în data de 22 octombrie 2018.

La obiectul principal al contractului se prevede că executantul se obligă să presteze serviciile de elaborare a documentației tehnico-economice – faza PT și execuția lucrărilor pentru ”Creșterea mobilității urbane pietonale și ciclistice pe malul stâng al Crișului Repede în municipiul Oradea”.

Astfel, executantul se obligă să presteze serviciile de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului pe durata execuției, să execute și să finalizeze lucrările care fac obiectul prezentului contract conform graficului de lucrări care cuprinde două etape: etapa I – proiectare și obținerea de avize și autorizații și etapa II – execuția lucrărilor.

În continuare, urmează să fie dat ordinul de începere pentru etapa I – proiectare, urmând ca lucrările efective să înceapă undeva în primăvara anului viitor.

Proiectul cuprinde reabilitarea îmbrăcăminții rutiere și a trotuarelor, precum și a bordurilor aferente, conservarea, restaurarea și reconstituirea stâlpilor de iluminat, a jardinierelor și parapetului metalic, opera arhitectului László Vágó, reabilitarea estetică a zidului de sprijin, reabilitarea pietonalului și refacerea scărilor de pe traseul acestuia, precum și crearea unui parcurs pietonal la cota râului în dreptul parapetului și lucrărilor fraților Vágó și conectarea acestuia sub podul Sfântul Ladislau cu zona amenajată prin proiectul de parcare supraetajată.

Un alt obiectiv vizat prin intermediul acestui proiect este amenajarea spațiilor verzi pentru crearea unei alei pietonale atractive, dotate cu mobilier urban și iluminat public. Totodată, va fi amenajată și o pistă de biciclete cu două sensuri, la cota străzii, prin lărgirea profilului stradal în două zone.

 

 

 

Citiți și:

Cele mai mari proiecte imobiliare ale anului 2019

Un important om de afaceri pregateste construirea unui mare centru logistic

Proiect pentru construirea a trei tronsoane cu 14 niveluri, in Capitala

Un ansamblu de locuinte va fi construit in vestul tarii cu o echipa din Germania

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus