Oferte locuri de munca top

Cine regenereaza urban Aradul

Un contract de Regenerare Urbană vizând centrul și zona protejată a municipiului Arad, în valoare de peste 1,8 milioane euro cu TVA a fost semnat ieri de primarul Gheorghe Falcă.

Acesta este al șaptelea contract din proiectul de regenerarea urbană a spaţiului public dintre blocuri, unul dintre cele mai ambiţioase proiecte ale municipalităţii arădene.

În valoare totală de 50 de milioane de euro, investiţia vizează opt loturi: Alfa, Vlaicu stânga, Vlaicu dreapta, Centru, Confecţii şi Micălaca.

Proiectul ar urma să fie finalizat în vara anului 2020.

Primul contract de Regenerare Urbana a spaţiilor dintre blocuri a fost semnat pe 5 iunie cu PORR Construct SRL, în valoare de peste 5 milioane de euro.

Al doilea contract a fost semnat pe 6 iunie pentru cartierul Micălaca, investiţia fiind în valoare de 5 milioane de euro.

Al treilea contract, în valoare de 3 milioane de euro a fost semnat pe 7 iunie tot pentru Micălaca.

Pe 13 iunie a fost semnat contractul pentru Calea Aurel Vlaicu de 2 milioane de euro.

Pe  19 iunie, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a semnat două contracte pe Regenerare Urbană a spaţiilor dintre blocuri. Primul dintre ele, în valoare de aproape 5,4 milioane de euro vizează modernizarea cvartalelor din cartierul Alfa, iar cel de al doilea contract în valoare de peste 724.000 de euro vizează spaţiile dintre blocurile din cartierul Confecţii.

Concomitent cu realizarea lucrărilor de regenerare urbană, în zona centrală a orașului vor fi realizate lucrări de extidere și modernizare a sistemului public de iluminat și lucrări de proiectare și execuție pentru obiectivul –  Platforme subterane de colectare selectivă a deșeurilor.

 

Citiți și:

Proiect cu blocuri de 10 etaje, in autorizare

Ce companii vor face lucrari de peste 12 mil euro pe drumuri judetene

20 mil lei de la bugetul local pentru drumuri, retea de apa si iluminat public

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2018

Sus