Oferte locuri de munca top

Cine întreține drumurile din judetul Mures

În luna februarie au fost încheiate patru acorduri-cadru, precum și contractele subsecvente de prestări servicii având ca obiect întreținerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor județene, toate având ca prestator SC Drumuri și Poduri Mureș SRL.

Astfel au fost atribuite zonele:

* Șăulia, (lotul nr.5) contract subsecvent nr.1 în valoare de peste 518 mii de lei;

* Gornești, (lotul nr.6)contract subsecvent nr. 1 în valoare de peste 518 mii de lei;

* Sîncrai, (lotul nr.1) contract subsecvent nr.1 în valoare de aproximativ 518 mii de lei;

* Miercurea Nirajului (lotul nr.7) contract subsecvent nr. 1 în valoare de peste 509 mii de lei.

CJ Mureș a demarat anul trecut procedura de licitaţie pentru încheierea unor acorduri-cadru pentru reţeaua de drumuri judeţene împărţită pe șapte loturi. Acordurile cadru au fost încheiate pe perioada 2016-2020.

În cazul a două loturi, acordurile cadru pentru serviciile de deszăpezire au fost  încheiate anul trecut în urma licitaţiei desfăşurate în mai 2016.

Astfel, a fost încheiat acordul cadru, respectiv două contracte subsecvente pentru întreținere curentă pe timp de iarnă a drumurilor județene din zona Reghin (lotul nr.2), județul Mureș, în perioada 2016-2017” cu SC Silara Salub SRL, în valoare totală de peste 1 milion de lei.

De asemenea, a fost încheiat acordul cadru, respectiv trei contracte subsecvente pentru întreținere curentă pe timp de iarnă a drumurilor județene din zona Gănesti (lotul nr. 4), județul Mureș, în perioada 2016-2017” cu SC Drumuri și Poduri SRL, în valoare totală de peste 1,6 milioane de lei.

Pentru zona Sighișoara (lotul nr.3) ,nu au fost depuse oferte, drept urmare procedura de licitație se va relua. Prestarea serviciilor de deszăpezire pe zona Sighișoara este asigurată până la sfârșitul lunii martie 2017 prin contractul de prestări servicii nr. 57/15.12.2016, respectiv Actul adițional nr.1, încheiat cu SC Felix Em SRL, în urma procedurii de negociere.

 

TopJobs –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus