Oferte locuri de munca top

Cine este castigatorul pentru Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitesti

Astăzi a fost desemnat caștigătorul pentru Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești. CNAIR a trasmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Drum Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 4, cu o lungime de 31,88 km.

Ofertantul desemnat caștigător este Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL (SA&PE Construct SRL – Lider de asociere), cu preţul de 617.080.915 Lei fără TVA și un punctaj total de 100 puncte.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor

Perioada de garanție a lucrărilor ofertată este de 10 ani.

Construcția acestui drum expres se desfășoară pe teritoriul Județului Argeș și începe la sud de localitatea Lunca Corbului (km 89+300), traversează localitățile Albota și Costești, ocolește pe la sud localitatea Bradu, după care se racordează la Autostrada A1 București – Pitești la km 121+185.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2020

 

Sus