Oferte locuri de munca top

Cine concureaza pentru un contract de peste 20 mil euro

Patru oferte au fost depuse pentru un contract de lucrări de infrastructură rutieră/alei pietonale/piste de biciclete ce are valoarea estimată la peste 20 milioane de euro, echivalentul a aproape 98 milioane de lei.

Astfel, societățile interesate de execuția lucrărilor pentru revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someșului, modernizarea și extinderea infrastructurii pietonale și ciclistice pe malurile râului: zona 1 – Lunca Somesului Mic sunt:

* Societatea Tehnodomus SRL Arad

* Asocierea Drum Asfalt SRL Bihor (lider) –Nord Conforest SA Cluj

* Asocierea ACI Cluj SA (lider) –Socot SA Mureș –Simacek Facility Services RO SRL Cluj

* Asocierea Garden Center Grup SRL Ilfov (lider) –SCDA Infrastructura SRL București –DE Construct Project Consult SRL Cluj.

Un cunoscut constructor va dezvolta un proiect imobiliar  

Evaluarea calificării și cea financiară vor fi realizate până pe 19 august 2021 de către autoritatea contractantă, Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Criteriul de atribuire folosit este „cel mai bun raport calitate – preț”.

Peste 200 de apartamente noi, intr-un ansamblu rezidential

Ofertanții trebuie să demonstreze o experiență similară prin lucrări duse la bun sfarsit, de aceeași natură și complexitate, respectiv lucrări de infrastructură rutieră/alei pietonale/piste de biciclete de minim 20 milioane lei fără TVA/echivalent euro, lucrări pentru sistem de iluminat, lucrări hidrotehnice, amenajare spații verzi, semaforizare și management trafic.

Pe lânga suma totală de 97.849.329 lei, ce va fi finanțată din fonduri europene, sunt prevăzute și cheltuieli diverse și neprevăzute de 2.617.920 lei.

Contractul de lucrări va avea o durată de 19 luni.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2021

Sus