Oferte locuri de munca top

Cine concureaza pentru construirea noului spital din Botosani

Pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție lucrări Ambulatoriu de specialitate si spitalizare de zi la Spitalul Județean de Urgență ”Mavromati” din municipiu Botosani, au fost depuse 5 oferte.

Valoarea totală estimată a contractului este de peste 8 milioane de euro (circa 42 milioane de lei fără TVA din care peste 33 milioane lei pentru lucrările de construcții și instalații).

Finanțarea este asigurată de Compania Națională de Investiții (CNI), cea care derulează și procedura de licitație.

Rezultatul licitatiei pentru un contract rutier, anulat

Cei 5 ofertanți sunt:

* Asocierea: Katar Conneg SRL (lider), Cubicon Invest, Stood Project, Consola Grup Construct SRL,

* Asocierea: Ram-Gebaude (lider), Strizo Sintetic, Vlv Building Consult SRL, Emexkon S.R.O., Tohme Contracting Llc, Bemel Ag,

* Asocierea: Conest S.A. (lider), Artehnis,

* Asocierea: General Construct SRL (lider), Cube Structure Engineering, Alma Instal Pro, I.M. Design, Abc-Con International SRL, Loial Impex,

* Asocierea: Inside Construction (lider), Consulting Grup Expert, Hydrostroy Ad.

Câștigătorul licitației va avea termen 22 de luni pentru realizarea obiectivului, patru luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuția lucrărilor. Perioada de garanție este de 60 luni.

Noul ambulatoriu va avea un regim de înălțime D+P+3E, cu suprafața construită de 1.066,50 mp și suprafața construită desfășurată de 5.417,81 mp. Este dimensionat pentru a asigura spațiul necesar a 34 de cabinete de specialitate, săli de investigații și săli de tratament necesare acestora, precum și spații administrative și auxiliare necesare funcționării. Sectorul de spitalizare de zi are o capacitate totală de 49 de paturi distribuite în saloane și rezerve.

Clarificari anulate pentru lucrari de infrastructura de 40 mil euro

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a declarat: „Depunem toate eforturile pentru ca botoșănenii să nu mai fie nevoiți să meargă în alte județe pentru a se trata de afecțiuni care ar putea fi tratate și la nivelul județului Botoșani. Primul pas este să asigurăm o infrastructură cât mai apropiată de cerințele vremurilor pe care le trăim.

Sperăm ca membrii comisiei de achiziție din cadrul CNI să finalizeze procedura cât mai repede, pentru ca perioada de proiectare să se desfășoare în sezonul rece”.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/ octombrie  2022

Sus