Oferte locuri de munca top

Cinci oferte depuse pentru SF-ul unui drum expres

5 oferte au fost depuse în cadrul licitației pentru SF-ul unui proiect rutier esențial în asigurarea unei conexiuni moderne și rapide între două dintre regiunile țării, Oltenia și Banat.

Este vorba despre elaborarea studiului de fezabilitate pentru Drumul Mare Viteză Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj.

Drumul expres va avea o lungime de circa 250 de km. Licitația va fi lansată pe un model nou de caiet de sarcini care vine în ajutorul proiectantului, pe de o parte prin stabilirea unui calendar clar de termene și plăți și, pe de altă parte, avantajează și beneficiarul care primește la final un studiu de fezabilitate foarte detaliat (un așa-numit „preliminary design”).

Acesta va permite, pe viitor, lansarea unei licitații pentru proiectare și execuție, având la bază un SF care elimină surprizele neplăcute de pe traseu, dar care dă, în același timp, constructorului libertatea de a inova și adapta proiectul, a declarat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Pâna la termenul limită au depus oferte următorii agenți economici:

  1. Asocierea Egis Romania Sa (lider de asociere) – Search Corporation SRL– Italrom Inginerie Internationala SRL – Geostud SRL – Eco Geodrum SRL – Egis International Sas
  2. Asocierea Irimat Cons SRL (lider de asociere) – Studio Coronoa SRL Civil Engineering –  G&M Road Building Engineering SRL
  3. Asocierea – Explan SRL (lider de asociere) – Geologic Site SRL – Dp Consult SA –SCA Teaha&Fuzesi
  4. Asocierea Tpf Inginerie SRL (lider de asociere) – Tpf-Consultores de Engenharia E Arquitetura SA – Sterogis Proiect SRL – Saidel Proiect SRL – Sidel Engineering SRL –Ernst & Young SRL
  5. Yuksel Proje AS

Valoarea estimată a contractului este cuprinsă în  intervalul 107.465.139 – 127.001.528 lei fără TVA.

Durata contractului este de 43 luni de la Data de Începere a Contractului (din care 36 de luni – Studiul de Fezabilitate)

Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentațiilor de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2021

Sus