Oferte locuri de munca top

CFR cauta constructor pentru lucrari de 2,25 mld lei la CF Bucuresti – Giurgiu Nord Frontiera

A fost lansată licitația publică pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare a liniei de cale ferată București – Giurgiu Nord Frontieră, lotul 2.

Valoarea estimată a achiziției publice este de 2,25 miliarde de lei fără TVA.

Investiția este finanțată din Fondul de Coeziune prin Mecanismul European de Interconectare, sector Transporturi (CEF).

Durata pentru elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor este de 36 de luni, din care 6 luni proiectare și 30 de luni execuție.

Modernizarea liniei de cale ferată pe traseul Bucureşti Progresu – Jilava – Giurgiu Nord – Giurgiu Nord Frontieră (Lotul 2), în lungime de 93,45 km (fără intervalul Vidra – Comana, inclus în Lotul 1), cuprinde inclusiv lucrări de electrificare și de semnalizare, prin implementarea sistemului ERTMS.

Linia de cale ferată București Nord – Giurgiu Nord Frontieră este o linie importantă din punct de vedere economic, prin preluarea traficului internațional de pe cele două coridoare centrale care străbat teritoriul României și legătura între Coridorul Rin – Dunăre și țările din partea de sud-est a Europei (Bulgaria, Grecia, Turcia), prin traversarea Dunării pe Podul Prieteniei, în sectorul de graniță dintre România și Bulgaria.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 1 iulie 2024.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2024

Sus