Oferte locuri de munca top

Certificat negativ pentru intarzieri in proiectare

Având un număr mare de proiecte de investiții în derulare, reprezentanții Companiei Naționale de Investiții CNI SA par hotărâți să asigure finalizarea acestora la termen și în condițiile de calitate contractate. De aceea nu ezită să emită certificate negative care să îi mobilizeze pe antreprenori.

Deocamdată procedurile sunt deficitare întrucât sunt foarte lungi termenele la care aceste certificate produc efecte.

CNI a emis un astfel certificat constatator primar referitor la îndeplinirea obligațiilor contractuale pentru asocierea Zeus SA Pitești (lider) & Transcom Caraiman SRL Slatina.

Acest certificat vizează contractul semnat în decembrie 2020 pentru proiectarea și execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții ”Sală de educație fizică școlară – proiect pilot – Școala gimnazială Tudor Arghezi, localitatea Pitești, str. Horia, Cloșca și Crișan, județul Argeș”

Reprezentanții CNI consideră că au fost îndeplinite în mod corespunzător contractul.

Cladire mixta, cu 15 niveluri, in curs de aprobare

Mai exact, nu au fost respectate din culpă termenele contractuale de livrare, fiind întârzieri la finalizarea serviciilor de proiectare.

CNI a perceput penalități de întârziere 326,33 lei, care au fost achitate în totalitate.

Contractul în cauză a fost atribuit unui grup de operatori economici: Zeus SA Pitesti, Transcom Caraiman SRL Slatina, Best Construct Grup SRL Pitesti, Metropolitan Services SRL Arges.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie  2023

Sus