Oferte locuri de munca top

Cerere de finantare pentru noul Spital de Urgenta Ploiesti

Un nou spital de urgență este în planul autorităților din Ploiești. Primarul municipiului a depus la Compania Națională de Investiții cererea de finanțare în vederea construirii acestui proiect.

Municipalitatea ploieșteană dorește să construiască, în zona de sud a orașului, pe strada Ghighiului, un nou spital – Spitalul Municipal de Urgență Ploiești. Spitalul va fi o unitate sanitară complexă, care va include funcțiile medicale din Spitalul Municipal Ploiești și Spitalul de Pediatrie Ploiești, într-o structură de tip monobloc, cu un număr de 450 de paturi.

Proiectul administrației publice locale cuprinde realizarea unei Unități de Primiri Urgențe, servicii medicale pe diferite specialități pentru copii și adulți, laborator de analize medicale pentru explorări funcționale, radiologie și imagistică, anatomie patologică, A.T.I., Unitate de transfuzie sangvină, un centru de dializă, bloc operator, farmacie, etc.

Primarul Andrei Volosevici, împreună cu echipa de lucru din cadrul primăriei și Consiliului Local Ploiești, a depus solicitarea de includere în programul de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul “Unități Sanitare” pentru obiectivul de investiții “Spital Municipal de Urgență Ploiești”.

Cererea de finanțare (…) reprezintă un pas înainte pentru punerea în practică a proiectului Spital Municipal de Urgență Ploiești. […] Ploieștiul are nevoie de un Spital Municipal de Urgență modern, cu servicii medicale diversificate, o unitate sanitară amplă, care va asigura o îmbunătățire a stării de sănătate a comunității noastre, va permite servicii medicale eficiente și îmbunătățirea relației medic-pacient” a declarat Andrei Liviu Volosevici, primarul municipiului Ploiești.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

 

Sus