Oferte locuri de munca top

Centura municipiului Brasov a intrat in faza de proiectare

A fost dat ordinul de începere a prestării serviciilor de proiectare, cu fazele DALI şi Proiect Tehnic pentru modernizarea mai multor tronsoane de drumuri județene din Brașov.

Aceste tronsoane compun aşa-numita „Ocolitoare mare” a municipiului Braşov:

* Primul tronson face parte din DJ 103B: porneşte din Săcele, de la DN 1 A, trece prin Tărlungeni, Budila, intersectează DN 10 la Teliu şi continuă până la limita cu judeţul Covasna (15,310 km).

* Cel de-al doilea segment este situat pe DJ 103 A, are un kilometru lungime, fiind situat în comuna Tărlungeni.

* Cel de-al treilea este tronsonul din DJ 112 A care porneşte din Hărman, de la intersecţia cu DN 11, trece prin Bod, Hălchiu, Codlea, Vulcan şi ajunge în DN 73 A (38,980 km).

* Ultimul segment cuprins în proiect face parte din DJ 112 B şi este situat între intersecţia cu DN 73 de la Cristian şi intersecţia cu DJ 112 A de la Vulcan (2,879 km).

Contractul de proiectare are valoarea de 1.906.618 lei și a fost atribuit firmei NV Construct SRL.

Exploatarea a peste 1 mil mc de agregate minerale, in autorizare

Acest contract include studii de teren, alte studii specifice, documentații-suport pentru obținerea de avize, acorduri și autorizații, precum și verificarea proiectului de către verificatori atestați.

Implementarea contractului se va realiza în decurs de 9 luni, iar proiectantul va asigura şi asistenţa tehnică pe parcursul derulării lucrărilor, până la semnarea procesului-verbal de recepţie finală a acestora.

Este vorba despre ”un obiectiv investiţional amplu şi foarte necesar pentru asigurarea mobilităţii în zona municipiului Braşov. Important este faptul că finanţarea contractului o avem asigurată din fonduri europene, iar valoarea obţinută de administraţia judeţeană prin Programul Operaţional Asistenţă Tehnică – POAT fiind de 2.350.000 lei”, a spus Daniel Gligoraş, administratorul public al judeţului Braşov.

Lucrari de drumuri de sute de milioane de euro

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/ mai 2022

Sus