Oferte locuri de munca top

Centura Curtea de Arges: Proiectarea este finantata din fonduri europene

Varianta de ocolire Curtea de Arges va primi finanțare nerambursabilă pentru elaborarea documentației tehnico-economice.

CNAIR a elaborat și depus cererea de finanțare prin Programul Transport.

Contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții Varianta de Ocolire Curtea de Arges a fost atribuit în octombrie 2022 asocierii Geber Mproject SRL – We Project Engineering SRL.

Între timp, sa modificat liderul asocierii (noul lider fiind We Project Engineering), s-au înlocuit unii dintre subcontractanți, iar la finele lunii octombrie 2023 s-a majorat cu o perioadă de 6 luni durata de prestare a serviciilor ce fac obiectul contractului.

Valoarea acestui contract este de 2.374.369 lei, fără TVA.

Potrivit cererii de finanțare din fonduri europene, obiectivul specific al proiectului în elaborarea studiului de fezabilitate și a PTE-ului.

Valoarea totală a proiectului este de 2.914.999 lei și va fi finanțat prin Programul Transport astfel: contribuția Uniunii Europene din Fondul European de Dezvoltare Regională – 981.748 lei, contribuția proprie – 1.472.621 lei, diferența până la valoarea totală a proiectului reprezentând cheltuieli neeligibile inclusiv TVA și anume 460.630 lei.

Durata proiectului este de 33 de luni.

Oferta castigatoare a unui contract rutier de 10 mil euro va fi reevaluata

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus