Oferte locuri de munca top

Centura Bucuresti Sud: Exproprieri mai scumpe cu aproape 1 mil lei

Sumele pentru despăgubirile necesare realizării lucrărilor de lărgire la 4 benzi a Centurii București Sud între A2 km 23+600 şi A1 km 55+520 vor fi suplimentate cu aproape 1 milion de lei.

Aceasta în urma diferențelor ce au reieșit din documentațiile cadastrale individuale recepționate de ANCPI / OCPI. Modificările vizează suprafața de expropriat sau categoria de folosință.

Completarea exproprierilor urmează să fie aprobată de către Guvern.

Astfel, pentru justa despăgubire a imobilelor a căror suprafață expropriată a suferit modificări față de cea înscrisă în listele de exproprieri inițiale, este necesară suma de 800.839 lei.

La aceasta se adaugă suma de 107.774 lei pentru justa despăgubire a imobilelor (teren cu sau fără investiții) nou identificate aflate în cadrul coridorului de expropriere și suma de 38.745 lei pentru despăgubirea construcțiilor nou identificate, care se află pe terenurile supuse procedurii de expropriere.

Despăgubirile ajung la o valoare totală de 947.360 lei, ca urmare a realizării documentațiilor cadastrale și a celui de al doilea raport de evaluare/prima evaluare pentru construcțiile nou identificate.

Suma aferentă plății despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică din cadrul obiectivului de interes național rezultă din raportul de evaluare întocmit în luna martie 2021, de către expertul autorizat ANEVAR Georgescu Geta-Stela.

 

Descărcați aici Lista exproprierilor suplimentare

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2021

Sus