Oferte locuri de munca top

Centura Bucuresti Sud: exproprieri in Berceni, Popesti – Leordeni si Sector 4

Exproprierile pentru realizarea lucrărilor de lărgire la patru benzi a Centurii București Sud au fost modificate, după cum reiese dintr-o hotărâre publicată în Monitorul Oficial.

Exproprierile necesare pentru lucrările de utilitate publică a proiectului „Lărgire la 4 benzi – Centura București Sud între A2 (km 23+600) și A1 (km 55+520) ” au fost modificate întrucât indicatorii tehnico-economici ai proiectului au fost reaprobați anul trecut.

Astfel, a fost completat amplasamentul lucrării și a fost aprobată lista cuprinzând imobilele proprietate privată supuse exproprierii, proprietari și sumele individuale aferente despăgubirilor.

Imobilele sunt situate pe raza localităților Berceni și Popești-Leordeni din județul Ilfov și a municipiului București – sector 4.

Sumele individuale estimate de expropriator sunt în cuantum de 24.314 mii lei. Acestea vor fi alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

Sumele individuale se virează de către Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, în termen de cel mult 30 de zile de la data solicitării acestora, într-un cont bancar deschis pe numele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A. la dispoziția proprietarilor de imobile proprietate privată care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică.

 

Descărcați aici Lista imobilelor ce vor fi expropriate pentru Centura Bucuresti Sud

 

 

 

 

Citiți și:

Proiectul de construire a unui mare ansamblu comercial continua conform planificarii

Amplu proiect imobiliar, amanat din cauza pandemiei de coronavirus

Noi spatii comerciale vor fi la dispozitia consumatorilor romani

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2020

Sus