Oferte locuri de munca top

Centrul comercial Promenada va fi extins

Promenada Mall 1Noul proprietar Promenada Mall, fondul de investiţii imobiliare New Europe Property Investments (NEPI), intenţionează să extindă centrul comercial din Nordul Bucureştiului. În acest scop, NEPI a achiziţionat de la Romenergo un teren de 1,2 hectare situat adiacent proprietăţii comerciale.
În prezent, terenul este parţial ocupat de o clădire de birouri, care va fi demolată pentru a face loc construcţiei noi. Documentaţia de urbanism aferentă parcelei permite construirea a 50.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri. NEPI va solicita modificarea documentaţiei de urbanism, astfel încât să poată fi realizat un proiect cu funcţiune mixtă, respectiv o extensie pentru centrul comercial şi o componentă de birouri clasa A, au anunţat reprezentanţii fondului de ivnestiţii.
NEPI a achiziţionat Promenada Mall de la Raiffeisen Evolution la sfârşitul lunii octombrie a anului curent. Valoarea tranzacţiei s-a ridicat la 148 milioane de euro. Centrul comercial a fost inaugurat ăn luna octombrie a anului trecut şi dispune de o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 40.300 metri pătraţi.

Sus