Oferte locuri de munca top

Centrul comercial Coresi este pregătit pentru inaugurare

Coresi BrasovCentrul comercial Coresi Shopping Resort, dezvoltat de Immochan la Braşov, a ajuns la un grad de ocupare de aproximativ 98% la mai puţin trei săptămâni până la data inaugurării, programată pentru 27 martie.

Astfel, doar şapte spaţii comercial din 109 îşi mai aşteaptă chiriaşii. Cel mai probabil şi acestea vor fi ocupate până la deschiderea oficială, ne-a precizat Tatian Diaconu, CEO Immochan România.

În cadrul proiectului vor fi livraţi 47.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale, incluzând un hipermarket Auchan, magazin de mobilă, service auto, cinematograf cu opt săli de proiecţie, galerie de restaurante etc. Proiectul este dezvoltat pe un teren de 20 de hectare, parte din fosta platformă industrială Tractorul.

În prezent, constructorii Bog’Art şi Conarg mai lucrează la ultimele detalii interioare şi amenajarea spaţiilor exterioare, în timp ce chiriaşii îşi pregătesc magazinele pentru inaugurare.

95% dintre chiriaşi îşi vor deschide magazinele pe 27 martie, iar restul într-un interval de 15-30 de zile, ne-a mai precizat domnul Diaconu.

Ţinta dezvoltatorului este să atragă în centrul comercial un număr de 8-10 milioane de vizitatori pe an, atât din Braşov şi localităţile învecinate, cât şi din rândul turiştilor veniţi pe Valea Prahovei şi în Poiana Braşov.

Sus