Oferte locuri de munca top

Centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, in curs de renovare

Plaza-Romania40% din suprafata construita a centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania este deja in curs de renovare.
In acest moment, 90% din suprafata inchiriabila a celor doua centre, Bucuresti Mall si Plaza Romania, este contractata.
Noul design al celor doua centre comerciale este rezultatul unui parteneriat cu Altoon Partners, o firma de arhitectura de renume mondial cu sediul in Los Angeles, SUA. Renovarea consta in lucrari de structura de mare anvergura, in reconfigurarea spatiilor de retail si in implementarea unui design contemporan atractiv al fatadelor si finisajelor interioare.
Dl Yurdaer Kahraman, Global CEO Commercial Real Estate Properties Fiba Holding, compania care detine Anchor Grup, declara: „Pana in prezent, 90% din suprafata inchiriabila a celor doua centre, Bucuresti Mall si Plaza Romania, este contractata si agreata. In viitorul apropiat, noi marci comerciale vor consolida brandul si mixul nostru de chiriasi si totodata vor extinde gama de oferte in materie de fashion, servicii, gastronomie si lifestyle. Suntem de asemenea incantati ca un numar considerabil de vechi chiriasi ai Plaza Romania si Bucuresti Mall si-au reafirmat angajamentul lor in parteneriatul cu Anchor Grup prin prelungirea contractelor, cresterea suprafatei inchiriate, mutarea magazinelor lor in alte spatii din mall sau prin reamenajarea magazinelor lor conform celor mai recente tendinte in designul interior.

Sus