Oferte locuri de munca top

Cemacon ar putea avea o nouă conducere din februarie

Producătorul de cărămidă Cemacon SA ar putea avea o nouă conducere începând cu luna februarie potrivit deciziilor supuse votului acţionarilor în ședinţa programată la sfârșitul lunii viitoare.

Primul punct de pe ordinea de zi presupune revocarea tuturor membrilor Consiliului de Administraţie iar punctul doi include alegerea noilor membri ai CA conform prevederilor art. 235 din Legea 297/2004.

În perioada următoare acţionarii pot face propuneri de persoane pentru funcţia de administrator. Data limită până la care se pot depune candidaturile pentru posturile de administratori, este 3 februarie 2017. Dosarul de candidatură va cuprinde propunerea de candidatură și CV-ul candidatului. Lista cuprinzând informații cu privire la numele, localitatea de domiciliu și calificarea personală ale persoanelor propuse pentru funcția de administrator se află la dispoziția acționarilor, putând fi consultată și completată de aceștia.

Cererea de convocare a AGOA a fost formulată de SIF BRK Financial Group SA, acţionar care deţine un număr de 16,6 milioane de acţiuni reprezentând un procent de 14,6% din acţiunile societăţii.

Compania are un capital social de 11,3 milioane de lei împărţit în 113 milioane de acţiuni deţinute de patru mari acţionari. Cea mai mare participaţie la capital o are Business Capital for Romania- Opportunity Fund Cooperatief U.A. Amsterdam de 27,8% urmată de KJK Cărămidă București cu 27,8 %, Consultanţă Andrei&Andrei cu 15,4% și S.S.I.F. BRK Financial Group S.A. loc. Cluj-Napoca jud. Cluj cu 14,6%. Restul de peste 14% din acţiuni revin altor acţionari, potrivit datelor publicate în Depozitarul Central la sfârșitul lunii iunie 2016.

 

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Revista –    Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia nov – dec 2016 (click aici)

Sus