Oferte locuri de munca top

Cel mai mare aquapark din sud-estul Europei in Dudestii Noi

1624.jpg Primaria Dudestii Noi doreste sa atraga fonduri europene pentru constructia celui mai mare aquapark din sud-estul Europei in cumuna din judetul Timis. Valoarea investitiei este estimata la aproximativ 15 milioane de euro.
„Universul apei” va fi un proiect de impact regional. Daca acum majoritatea timisorenilor si aradenilor merg la unguri pentru a se relaxa intr-un aqua park, odata cu implementarea acestui proiect, care ar putea fi cel mai mare din zona, vor avea o astfel de zona de agrement mai aproape de casa”, precizeaza reprezentantii Primariei Dudestii Noi.
Edilii locali spera sa obtina fonduri europene prin Programul Operational Regional pentru realizarea proiectului. Cofinantarea proiectului va fi 30%.
Se vor construi cinci bazine exterioare si trei interioare de recreere si agrement , diverese tobogane si accesorii acvatice de distractie, un centru SPA, o sala de sport, o sala multifunctionala, un bazin olimpic de innot, un sediu administrativ, magazine si restaurant. Complexul va fi deservit de o parcare cu 350 de locuri.

Sus