Oferte locuri de munca top

Cel mai bun an din ultimul deceniu pentru dezvoltatorul Impact

În pofida pandemiei și crizei sanitare, dezvoltările rezidențiale au fost profitabile anul trecut. Astfel, anul 2020 a fost cel mai bun din punct de vedere al veniturilor pentru dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor. Acesta a înregistrat anul trecut venituri din vânzarea proprietăților imobiliare în valoare de 42,7 milioane euro, în creștere cu aproape 30% față de anul 2019, reprezentând din acest punct de vedere cel mai bun rezultat al dezvoltatorului, din ultimul deceniu.

Compania a tranzacționat un total de 369 de apartamente (31.191 mp suprafață construită), dintre care 205 în ansamblul rezidențial Greenfield Băneasa și 164 în proiectul Luxuria Residence.

În plus faţă de apartamentele tranzacționate, Impact a încheiat anul cu 198 de precontracte de vânzare – cumpărare și rezervări, în valoare totală de 24 milioane euro, dintre care jumătate urmează să fie transformate în venituri în primul semestru al acestui an.

În 2020, Impact a implementat strategia de expansiune naţională, demarând la Constanța construcția proiectului rezidențial premium, Boreal Plus, și achiziționând un teren în Iași pentru dezvoltarea unui nou proiect.

În cadrul ansamblului upper-class Luxuria Residence, poziționat în zona Expoziției, au fost finalizate primele două faze de dezvoltare, cu 500 de apartamente, iar în prezent se continuă lucrările la ultima fază cu 130 de apartamente, având termenul de livrare în prima jumătate a acestui an.

De asemenea, anul trecut compania a obţinut autorizaţia de construcţie şi a început lucrările pentru faza a patra de dezvoltare din Greenfield Băneasa. Totodată a demarat și lucrările de construcție pentru Greenfield Plaza, care va oferi rezidenţilor şi publicului larg facilităţi precum: strip mall, spațiu de wellness dotat cu sală de sport, SPA-uri, teren de tenis, piscină interioară semiolimpică, piscină exterioară și o clădire proprie de birouri, care va deveni sediul central al IMPACT Developer & Contractor. Apartamentele din noua fază de dezvoltare vor fi livrate etapizat, începând cu vara acestui an.

Pe lângă lucrările desfăşurate la proiectele din Capitală, Impact a demarat în Constanţa proiectul Boreal Plus, care aduce pe piaţă 18 vile și 673 de apartamente, alături spații comerciale (hipermarket Kaufland). Vilele ansamblului se află într-o fază avansată de construcţie, termenul de livrare estimat fiind prima jumătate a anului 2021. În paralel este în plină dezvoltare prima etapă de blocuri, cu 209 de apartamente. Totodată, anul acesta, Impact pregăteşte lansarea lucrărilor pentru Greenfield Copou,  care va replica modelul Greenfield Băneasa.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus