Oferte locuri de munca top

Ce urmeaza sa se construiasca in Bucuresti?

arhitectiiArhitectii sefi din sectoarele 2, 4 și 6 ne dezvaluie in editia din luna martie a revistei ARENA Constructiilor ce urmeaza sa se construiasca in Bucuresti,  care sunt proiectele publice si private pentru aceste zone.

Numeroase proiecte imobiliare sunt aşteptate anul acesta să se demareze în Sectorul 2, în special ansambluri rezidenţiale şi de birouri.

Alina Alisa Bratu, arhitectul şef al Sectorului 2, ne-a declarat că multe din viitoarele proiecte de edificare a unor clădiri sunt autorizate, altele se află în procedură de autorizare şi mai sunt foarte multe care sunt la faza de certificat de urbanism sau au certificate de urbanism prin care s-a solicitat o documentaţie de urbanism tip PUZ.

Călin Alexandrescu, arhitectul şef al Sectorului 4 din luna iulie a anului trecut, ne-a spus că dezvoltarea construcţiilor în Sectorul 4 se concentrează spre zona de sud, având în vedere că restul sectorului oferă puţine terenuri pentru proiecte imobiliare.

La rândul său, Marcel Bera, arhitectul şef al Sectorului 6, ne-a declarat: “Suntem singurii care avem PUZ de sector, cu reglementări clare. Probabil de aceea sectorul se dezvoltă în ritmul pe care îl vedem. Din 2013 se văd roadele sale, în sensul că s-a construit foarte mult în ultimii ani şi se construieşte în continuare. Dezvoltarea a fost foarte mult stimulată de acest PUZ de sector, chiar peste aşteptările mele. Au venit mult mai mulţi investitori şi cu investiţii mai mari decât speram să vină”.

arena-constructiilor-martie-2017Citiți pe larg în ediția din martie a revistei ARENA Construcțiilor declarațiile celor trei arhitecți șefi.

Rasfoieste revista ARENA Constructiilor, editia martie 2017 (click aici)

 

Sus