Oferte locuri de munca top

Ce trebuie sa stiti despre atestarea verificatorilor de proiecte si a expertilor tehnici

La sesiunea de atestare a verificatorilor de proiecte și a experților tehnici din luna decembrie a acestui an vor putea participa numai candidați care prezintă dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 sau cei care se află între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul.

În aceste condiții solicitanții sunt rugați să atașeze cererilor pentru susținerea examenului de atestare tehnico-profesională a verificatorilor de proiecte/ experților tehnici, pe lângă înscrisurile din Procedură, și o declarație pe propria răspundere din care să reiasă faptul că se află într-una dintre cele două situații.

Dosarele de înscriere se pot transmite, pentru operativitate, la adresa de email inscrieri.atestari@mdlpa.ro până la 3 decembrie 2021, iar fișierele atașate nu pot depăsi 10 MB.

Toate examenele într-un domeniu de atestare tehnico-profesională se vor susține simultan, indiferent de profesia pentru care sunt examinați candidații: expert tehnic sau verificator de proiecte, Nivelul I sau Nivelul II, după caz.

Sesiunea de atestare va avea loc între 18 decembrie – 21 decembire 2021.

Fiecare examen de atestare tehnico-profesională constă în rezolvarea unor subiecte, în funcţie de complexitatea competențelor solicitate în scopul evaluării cunoştințelor.

Examenele se desfășoară sub formă de test-grilă.

Candidații vor putea avea asupra lor referințele bibliografice pe care le consideră necesare în exercitarea dreptului de practică exclusiv pe format hârtie.

Publicarea rezultatelor se va face între 21 decembrie și 24 decembrie 2021. Contestațiile vor putea fi depuse pe 27 decembrie 2021, iar rezultatele finale vor fi publicate pe data de 5 ianuarie 2022.

Documentele de atestate tehnico-profesionale vor fi eliberate începând cu data de 7 februarie 2022.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus