Oferte locuri de munca top

Ce trebuie să ai în vedere atunci când începi un proiect de construcții (P)

arenaconstruct-2

 

Fiecare proiect, indiferent de domeniul de activitate, trebuie să urmeze o serie de pași și, pe lângă aceștia, trebuie să fie străbătut de o serie de detalii, lucruri neprevăzute sau chiar prevăzute. Pentru proiectele de construcții, drumul este puțin mai amplu și mai greu de traversat până la rezultatele finale. Procesul de construiere este împărțit în două etape: cea birocratică în care îți procuri actele necesare și cea de construire efectivă.

Dacă ești un dezvoltator imobiliar, este bine să știi de ce anume trebuie să ții cont și care sunt cele mai importante condiții care fac proiectul tău să fie eligibil pe piață.

 

1.  Obținerea autorizației de construcție

Oricât de mult te ferești de această parte, proiectele de construcție sunt marcate de birocrație. Pentru că, nu-i așa, unde-i lege, nu-i tocmeală. În acest proces sinuos, trebuie să obții numeroase autorizații, să ai un plan bine pus la punct, să stai bine cu nervii și fii înarmat cu multă răbdare.

Primul si cel mai important pas este obținerea certificatul de urbanism, pe care trebuie să îl obții de la administrația publică locală. Practic, cu ajutorul acestui document, poți sa obții informații cu privire la reglementările economice, juridice și tehnice care fac imobilul tău să fie în acord cu prevederile planurilor de urbanism. Mai exact, prin acesta poți vedea ce tip de clădire poți să construiești, care este regimul de înălțime al clădirii, poziția și distanța față de vecini etc. Dar, așa cum este specificat și mai sus, procesul e cu adevărat unul întortocheat. Astfel, în vederea obținerea unui certificat de urbanism, tu, ca dezvoltator imboliar, trebuie sa ai un dosar cu o serie de avize. Pe www.1design.ro sunt trecute toate avizele pe care trebuie sa le depui si obții pentru certificatul de urbanism.

 

2.  Alegerea unei centrale termice moderne și eficiente

Atunci când începi demararea unui proiect de construire a unui imobil, trebuie sa iei în calcul, mai întâi de toate, ceea ce ar dori un client de la imobilul respectiv și nu ceea ce este mai econom și bun pentru bugetul tău. În prezent, multe persoane aleg apartamentul, în funcție de centrala termică.

Prin urmare, este foarte important să alegi o centrală termică de apartament care sa ofere un randament ridicat de încălzire și furnizare a apei calde. Ofera-le viitorilor locatari un sistem centralizat de incalzire care sa ii scape de corvoada facturilor mari. Așadar, investește într-o centrala proprie pentru fiecare apartament. Berluni pune la dispoziție centrale termice pe gaz în condensație cu cel mai mare randament, la prețuri foarte bune.

 

3.  Achiziționarea și montarea unui ascensor de persoane

Un aspect important și chiar decident pentru ca un imobil să fie conform noilor standarde de pe piață, este ascensorul de persoane. Acesta prezintă un punct forte, mai ales dacă blocul este pe mai multe nivele.

Atunci când alegi un ascensor de persoane, ia în calcul numărul de nivele al imobilului și numărul de apartamente de pe fiecare nivel. Nu este o idee bună să optezi pentru un lift îngust, care să permită acesul doar a trei persoane, mai ales dacă blocul se intinde pe o suprafață mare. Optează pentru un ascensor de persoane modern, care să le ofere siguranță și timp redus de așteptare. Ifma ofera cele mai bune soluții pentru fiecare nevoie și tip de imobil construit. Consultă oferta și, cu siguranță, vei găsi cele mai bune soluții pentru tine și pentru locatarii tăi.

Sus