Oferte locuri de munca top

Ce proiecte din Prahova si Bistrita-Nasaud primesc finantare Anghel Saligny

Au fost stabilite obiectivele de investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri, finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, din județele Bistriția-Năsăud și Prahova (liste atașate), a anunțat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării.

Acestea se alătură celorlalte 38 de județe care au primit finanțare (municipiul București, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Giugiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea și Vrancea).

Conform criteriilor de selectare, în județul Bistrița-Năsăud, au fost aprobate spre finanțare 85 de obiective de investiții, în valoare totală de circa 1,03 miliarde lei.

În județul Prahova, ministerul va finanța 158 de obiective de investiții, în valoare totală de peste 1,49 miliarde lei.

Un singur ofertant pentru un mare proiect de infrastructura

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, asigură serviciile de bază în localități (apă, rețele de canalizare și de gaze) și reabilitează drumurile și podurile.

Ministerul a publicat, la începutul lunii mai, criteriile de prioritizare a proiectelor care vor primi finanțare, din bugetul total al programului de 65,5 miliarde de lei, dar și lista sumelor repartizate pe județe.

Până la termenul de depunere a solicitărilor, autoritățile au depus cereri în valoare totală de 137 de miliarde de lei.

Descărcați aici

 

Sus