Oferte locuri de munca top

Ce probleme au fost intr-un contract de deszapezire

Într-un contract de deszăpezire nu au fost îndeplinite cerințele din caietul de sarcini și din acordul cadru de servicii.

Astfel, Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani s-a declarat nemulțumită de prestarea contractorului desemnat câștigător al Acordului cadru de servicii de deszăpezire a drumurilor judeţene pe timp de iarnă 2021-2024 pe loturi – lot 1, Baza Botoșani.

Nota! – Autoritatea contractanta a anulat publicarea certificatului negativ. Publicarea acestuia va fi efectuată după expirarea termenului de contestatie/solutionarea, după caz a contestatiei

Acordul cadru pentru primul lot a fost semnat în data de 22 noiembrie 2021 la o valoare de 7.431.480 lei cu asocierea Ardelean Company Nord Vest SRL – SC 07 CCC SRL.

Autoritatea contractantă a emis asocierii un certificat negativ având în vedere neîndeplinirea comenzilor privind acționarea cu utilaje pentru activitatea de întreținere curentă a drumurilor județene și lipsa utilajelor din baza de administrare. De asemenea, asocierea a avut utilaje defecte și neremediate / înlocuite în termenul prevăzut.

Acordul cadru are în total patru loturi:

* Lot – 1 Baza Botoşani

* Lot – 2 Baza Dorohoi

* Lot – 3 Baza Săveni 4

* Lot – 4 Baza Truşeşti

Valoarea totală ajunge la aproximativ 40 milioane lei.

Serviciile au avut o durată cuprinsă între 15 noiembrie 2021- 15 martie 2024.

Contractul a avut finanțare din fonduri bugetare.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/aprilie 2024

Revista Arena Constructiilor aprilie 2024

Sus