Oferte locuri de munca top

Ce preia nou infiintatul Minister al Fondurilor Europene

Guvernul a aprobat ieri prin ordonanță de urgență separarea în două a Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Astfel, vom reveni la formula cu un  Minister al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și un Minister al Fondurilor Europene.

Ministerul Fondurilor Europene a fost înființat prin preluarea structurilor de specialitate și a activităților din domeniul fondurilor europene de la MDRAPFE, cu excepția activităților, structurilor și personalului aferente următoarelor programe:

* Programul operațional regional 2007-2013 și 2014-2020,

* Programul operațional „Dezvoltarea capacității administrative” 2007-2013,

* Programul operațional „Capacitate administrativă” 2014-2020.

De asemenea, rămân la Ministerul Dezvoltării autoritățile de management/autorităților comune de management, autorităților naționale, secretariatelor tehnice comune, punctelor de contact/punctelor naționale de contact/persoanelor naționale de contact pentru programele finanțate din FEDR-CTE, ENPI-CBC, ENI-CBC, IPA-CBC și din fonduri naționale, precum și funcțiile de puncte de contact în materie de control pentru programele finanțate din ENI-CBC.

Ministerul Fondurilor Europene va prelua activitatea și personalul Organismului Intermediar pentru Programul Operațional Capital Uman de la Ministerul Muncii și Justiției Sociale.

Ministerele nou-înființate și instituțiile care preiau activități și structuri de la alte ministere preiau și personalul aferent acestora, în condițiile legii. Personalul preluat își păstrează drepturile salariale avute la intrarea în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență.

 

Citiți și:

Viitor ansamblu cu 290 de apartamente, in pregatire

S-a dat startul primei etape a unui ansamblu cu 18 blocuri

Proiectul de reabilitare a 12 strazi, aprobat

Proiectul unei retele de apa si canalizare, aprobat

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus