Oferte locuri de munca top

Ce implica abrogarea standardelor de cost pentru beneficiarii POR

Impactul pe care îl va avea abrogarea prevederilor legale referitoare la aplicarea standardelor de cost asupra beneficiarilor proiectelor depuse în cadrul apelurilor lansate prin POR 2014-2020 a fost fost comunicat printr-un ordin al ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Prevederile acestui ordin au intrat în vigoare de sâmbătă 27 octombrie.

Sunt vizate toate ghidurile specifice aprobate, aferente POR 2014-2020, în cadrul cărora se face referire la încadrarea și/ sau aplicarea standardelor de cost abrogate. Pentru acestea se va avea în vedere analiza documentațiilor tehnico – economice aferente obiectivelor de investiții publice din perspectiva aplicării legislației în vigoare la momentul recepției documentației respective de către investitori.

Astfel, beneficiarii cererilor de finanțare vor înainta documente din care rezultă momentul recepției documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/ proiectelor de investiții publice solicitate în etapele ce urmează a fi demarate.

Autoritățile care vor duce la îndeplinire aceste noi prevederi sunt Direcția generală Programul Operațional Regional din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, precum și Organismele intermediare pentru POR 2014-2020.

Descărcați aici ordinul Ministrului Dezvoltarii (link valabil până pe 6 noiembrie)

https://we.tl/t-SRG5c13xIi

 

 

 

Citiți și:

800 de apartamente, un turn cu 22 etaje si vile de lux – proiectele unui dezvoltator turc

Un mare afacerist local pregateste construirea a inca 250 de apartamente

Investitie de 50 mil lei in infrastructura unui important municipiu

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.7/oct 2018

01

Sus