Oferte locuri de munca top

Ce drumuri din Mehedinti vor fi reabilitate anul acesta

Bugetul județului Mehedinți pentru acest an, în valoare de circa 330 milioane de lei, a fost aprobat de către consilierii județeni. Potrivit președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, 60% din buget îl reprezintă cheltuieli cu investițiile.

Sunt propuse anul acesta continuarea și finalizarea unor obiective pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere, de sănătate și de educație.

Va fi continuat proiectul de modernizare/reabilitare a 112 km drumuri județene, proiect care este în fază avansată și la jumătatea anului va fi finalizat, DJ 607A (Drobeta Turnu Severin – Cerneți – Valea Copcii – Husnicioara – Peri – Prunișor), DJ 670 (Malovăț – Marga).

De asemenea, vor continua lucrările la șase obiective de investiții pentru modernizarea clădirii principale a Spitalului Județean de Urgență și a secțiilor exterioare.

Vor fi continuate și lucrările la Spitalul de la Vânju Mare și Policlinica de la Strehaia.

Tot anul acesta intră în faza de execuție modernizarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Constantin Pufan” și modernizarea DJ 606A (Plopi – Balota).

Pe lista de investiții sunt incluse obiective pentru care sunt asigurate contribuțiile în cadrul proiectelor de reabilitare sau modernizare a unor tronsoane importante de drumuri județene pentru care au fost depuse cereri de finanțare în cadrul programelor naționale de investiții sau care vor fi finanțate cu fonduri proprii.

Cele mai importante obiective sunt:

* DJ 561A, pe tronsonul Oprișor – limită jud. Dolj (2,2 km);

* DJ 607C (6,4 km), DJ 606D, Strehaia – Greci (13,8 km);

* DJ 671E, pe tronsonul Pârvulești – Căzănești (14,9 km);

* DJ 606A, pe tronsonul Dumbrava – Plopi (13 km);

* DJ 607B, pe tronsonul Magheru – Bunoaica (19,3 km);

* DJ 607C (6,4 km).

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus