Oferte locuri de munca top

Ce constructor va extinde statia Glina pentru 112 mil euro

A fost desemnat câștigătorul licitaţiei pentru contractul de extindere a staţiei de epurare Glina. Valoarea contractului este de 505.965.000 lei fără TVA, echivalent a peste 112 milioane de euro. Estimarea iniţială a contractului a fost de peste 670 milioane lei, fără TVA

Câștigătorul licitaţiei restrânse organizată de Primăria Municipiului București a fost desemnată Asocierea FCC Construcction& Aqualia Intech SA & Suez International SAS din Barcelona, Spania. La licitație au participat trei agenţi economici din care doi au depus oferte considerate admisibile.

Atribuirea s-a făcut pe baza criteriului “cel mai bun raport calitate-preţ”. Durata contractului este de 40 de luni de la atribuire.

Demersurile incluse în proiect vizează serviciile de proiectare și lucrările de execuţie pentru extinderea staţiei de epurare ape uzate Glina cu treaptă de epurare biologică avansată, precum și construcţia unui incinerator de nămol pentru municipiul București.

Mai exact constructorul se va ocupa de realizarea proiectului tehnic și a detaliilor de execuţie pentru staţia de epurare și incineratorul de namol. Proiectul va include printre altele toate documentele necesare (dupa cum ar fi memorii, desene, calcule etc.) pentru elaborarea Proiectului Tehnic și detaliilor de execuţie în conformitate cu legislaţia naţională și orice documentaţie necesară pentru obţinerea autorizaţiilor de construcţie.  În faza de proiectare va fi nevoie de elaborarea documentaţiilor necesare obţinerii autorizaţiilor și avizelor necesare execuţiei. Contractul include execuţia propriu-zisă și o perioadă de notificare a defectelor de 12 luni.

Contractul este o extensie a unui proiect derulat cu fonduri europene prin Programul Operaţional Sectorial Mediu 2007-2013.

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iul-aug 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constru

Sus